5. 3. 2016

JEDEN MĚSÍC

Už je to přes jeden měsíc, co jsem v Německu. Měla jsem strach, že se mi to bude bez všech příbuzných a kamarádů táhnout, ale život teď běží ještě rychleji, němčina se mi rapidně zlepšuje... Z mých plánů přispívat každý týden krátkými reportážemi teda sešlo, ale možná bych si nějakou časovou skulinu našla, kdybyste moc chtěli.:) Takže mi pište do komentářů svá přání a já dám dohromady smysluplný text a vyberu pár fotek. Každopádně ale sledujte můj instagram, kam celkem pravidelně přispívám fotkami ze života výměnné studentky + krátkými glosami. Podle mě je jako cestovatelský deníček neocenitelný, osvědčil se mi třeba v Paříži nebo i v zimě na Šumavě (achjo, jak mi letos chybí lyžování!).
Outfit jsme fotily ještě v Česku, takže má spíš zimní atmosféru. Tady je zima stále aktuální, Toptemperatur se vyšplhává na 1 bis 5 Grad. Zkombinovala jsem béžový rolák za 20 Kč, milovanou koženkovou sukni a puntíkované punčošky. Snad se vám to bude líbit a po letech mlčení se mi zvedne návštěvnost blogu. :D 





rolák Textile House / sukně C&A / punčochy Calzedonia / kabelka Baťa 


6 komentářů:

  1. Pekný outfit :) Mám veľmi rada vzorované silonky. A tie tvoje sú peknučké :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny outfit! :)
    inak pridala som si ťa do odberov, lebo máš fakt úžasný blog a budem hrozne rada ak to odber opätuješ <3 veľmi ma to poteší, kedže len začínam :)

    OdpovědětVymazat