4. 10. 2014

TANEČNÍ I

Tak nastal čas, abych i já začala chodit do tanečních (ve skutečnosti mě čeká už třetí lekce, s příspěvky jsem ve skluzu jako vždy). I přes o půl hlavy menší kluky, podlamující se nohy kvůli podpatkům a bolavá záda mě to fakt baví. Původně jsem myslela, že nezvládnu ani jeden tanec a teď už ovládám základní kroky dvou. Jaké jsou/byly vaše první dojmy z tanečních? Napište mi do komentářů!
Taneční také znamenají nové šaty, boty, psaníčko... V září se společenské šaty shání celkem obtížně. S mamkou jsme prošly asi pět obchodů a nakonec vybraly tyhle v New Yorkeru za pár korun. Nedávno mi přišly i starorůžové šaty z Choies, ty na mě určitě uvidíte... 





šaty - New Yorker / náhrdelník - H&M



7 komentářů:

  1. ty šaty jsou zajímavý, moc se mi líbí!
    já měla taneční minulý rok a nikdy na to nezapomenu! byla to nejlepší část druháku!<3

    OdpovědětVymazat
  2. vypadáš krásně a přeju ti to, ať tě to baví .). Já jsem na třetí lekci (ale měla jsem být už na čtvrté, ale vynechala jsem) a už toho mám dost,a si s tím seknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji)))
      Není to škoda? Podle mě je dobré nějaké kroky umět.

      Vymazat
    2. Né, není... :D Je to opravdu jen můj problém, sposuta děcek si to tam užívá a určitě na to budou vzpomínat v dobrém, ale já spíš trpěla, takže jsem ráda, že jsem toho nechala :). I když je pravda, že slavnostně se nalíčit a obléct mi trošku chybí.

      Vymazat
  3. Máš krásnu postavu, takže ti tie šatičky hodne pasujú! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat