26. 10. 2014

NOVÝ DESIGN

Rozhodla jsem se obětovat celý tenhle víkend bez výčitek svědomí novému designu blogu, hlavně díky nadcházejícím prázdninám. 
Začalo to čmáráním dalších návrhů log do kreslícího diáře. Už delší dobu jsem o změně přemýšlela, věděla jsem dvě věci. Chci, aby obsahovalo celý název blogu. Vyplývá z něj, že tohle není jen "fešn blog", ale pokouším se i o nějaké umění - fotografie. A chci ho napsat tuší - díky ní bude vypadat lehce nedbale.
A tak jsem se pročmárala až ke své spokojenosti, vzala redispero, tuš, a nakonec přidala trochu inkoustu. Vzniklo to, co teď vidíte nad článkem. Zbytek designu se už odvíjí od loga, vy blogeři to znáte.
A taky jsem zjistila, že na všechny blogoproblémy existuje poměrně jednoduché řešení, a sice nějaký kouzelný html kód. Stačí zadat do google "how to" a nebýt líný číst v angličtině.:))
Byla bych mocmoc ráda za jakékoli zhodnocení mého víkendového snažení v komentářích. Díky!

A když už jsem u toho tvoření - dovolím si ještě vám ukázat koláže, které jsem poslala holkám z A Cup Of Style do soutěže o sluchátka Happy Plugs Unik. Abyste neřekli, že se flákám, když za celý týden nepřidám pořádný příspěvek.









 


 

2 komentáře:

  1. Nový vzhled se mi mocmoc líbí :-* :-) velice originální, úplně tě to vystihuje... ;-)

    OdpovědětVymazat