26. 6. 2014

SEDMIKRÁSKY

Už delší dobu jsem hledala nějaký hezký květinový věneček/čelenku, ale přišlo mi zbytečné kupovat ji na internetu nebo v háemku. Při prokrastinování na Asosu mě napadlo vytáhnout staré dobré Fimo a něco si upéct. A takhle to dopadlo...jak se vám líbí?
-
Ups, teď jsem si uvědomila, že tenhle blog měl asi před týdnem své první narozeniny (a nikdo nevěřil, že mi to vydrží, ha!). Na pořádání narozeninových oslav, a tím pádem i na narozeninové příspěvky s fotkami vlastnoručně upečených minidortíků mě moc neužije, takže jen krátký "proslov". Myslím, že styl příspěvků, a hlavně kvalita fotek (díky milované zrcadlovce :3) se za rok celkem změnily. A samozřejmě i má osoba. Tak uvidíme, jakým směrem se všechno bude další rok ubírat...  


 





čelenka, triko - DIY / sukně - C&A / mikina - H&M / sandály - Baťa
nové super, ale předražené sandály, které na mně určitě ještě uvidíte
  

5 komentářů:

  1. vyzeráš fakt úžasne!
    super fotky!!!
    a sandálky sú krásne! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Nechápu proč mažeš komentář? Nemyslím to ve zlém, jen jsme podotkla, že do otevřených bot jsou silonky celkem nevkusné. Jestli se s negativním komentářem nesmíříš, tak neměj blog. Není to jen o chvále. Mě se tvé outfity většinou opravdu líbí, ale né všechno a když napíšu komentář a ty ho smažeš, co si o tom myslet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neměla jsem náladu odpovídat. Já si prostě nemyslím, že jsou ty silonky taková tragédie, když třeba není moc horko... Ale samozřejmě ti neberu tvůj názor.

      Vymazat