26. 3. 2014

DREAMING PLACE

Tak jsem zpět. Lyžák mě, i přes mokrý sníh, velice bavil. Nic jsem si díkybohu nepolámala, za to se mi vrátilo nachlazení, takže trávím další týden zavřená v bytě. Po venkovních příspěvcích připravuji zas pár z domu.
Začnu novou výzdobou nad postelí. Její výroba trvala dohromady čtyři dny, což si určitě zasluhuje samostatný příspěvek.
A jak vlastně tahle "soustava vinylů" (:D) vznikala? O jedné obědové přestávce jsem se šla podívat do hudebny na vyřazené školní vinyly. Vybrala jsem pár se zajímavým obalem, že je použiji na koláže, a samotné desky pak třeba pomaluji (zkrátka všestranně použitelný umělecký materiál). Za několik dní jsem zůstala doma s nachlazením (tím, které se teď vrátilo), a tehdy mě napadlo zlikvidovat starou plakátovou šňůru a nahradit tímhle.
Náplní prvního dne tvorby bylo shromažďování materiálu (rozuměj projíždění google obrázků a tagů na tumblru), stříhání a lepení... Potom jsem všechno pověsila na šňůru pomocí silonu a desky na něj přilepila lepící páskou. Jenomže páska je samozřejmě neudržela na místě, tak jsem nakonec musela do některých vinylů udělat dírky manikúrními nůžkami a přivázat k sobě. Kdybych to udělala hned, ušetřila bych dva dny, no... Takže tak. :D     
Výsledek: 

zleva a shora: Arctic Monkeys, Benedict Cumberbatch, Lorde, The Velvet Underground, Matt Smith, Oasis, U2, Pink Floyd
fotka autora s jeho dílem nesmí chybět.


(nad deskami mám ještě Beatles na srdíčkových kolíčcích)

5 komentářů: