18. 9. 2013

MOTÝLEK

Znovu Vás zdravím po příjezdu z Anglie. Přivezla jsem si s sebou spoustu fotek. Některé jsou dobré kvality, některé trochu horší. Více mám bohužel těch s horší kvalitou, protože většinu času bylo zataženo nebo pršelo. Ale přece jenom by se nějaké, které bych chtěla ukázat světu, našli, takže plánuji pár "fotomixů" :D. Napište mi prosím do komentářů, jestli máte o mé fotomixy zájem, protože zatím na ně neregistruji moc velkou odezvu. :)
Dnešní outfit s diy fimo motýlkem jsme fotili na Fotogenickém Balkoně (:D), protože venku poprchávalo (vypadá to, že jsem si s sebou kromě suvenýrů, které Vám také ukážu, přivezla z Anglie i déšť). Pokud se počasí dále ponese v podobném duchu, očekávejte více příspěvků focených na tomto místě.








bowtie - diy, blouse - by my dressmaker, hoodie- Primark, trousers - Takko, oxford shoes - Baťa



trochu divná póza :D

2 komentáře:

  1. Ten motýlek se mi líbí, ale ty kalhoty mi k tomu nesedí. Mikina ještě ano, ale vzala bych k tomu třeba černou koženou skater skirt, to by bylo super. Podle mě to chce sukni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně černou koženou skater skirt k téhle kombinaci nosím, ale k tomu se podle mě nehodí zas ta mikina... Věc názoru každého, ale děkuju za kritiku. :))

      Vymazat