17. 6. 2013

THE XX TEE

Máte rádi The xx? Já velice moc.
Nejvíce mě baví jejich texty. Vyjadřují v nich velice hezky a originálně pocity, radost, vášeň, smutek... Všechno dokresluje jemná, jednoduchá hudba. Ideální na rozjímání v posteli před spaním.
 Moji nejoblíbenější písničku si můžete poslechnout po kliknutí na "více".
Další věc, která se mi líbí, je jejich image. S bledou pletí a černým oblečením působí zranitelně, a přitom velice tajemně. Takoví lidé mě fascinují. Občas mám také takovou náladu, že se obleču od hlavy až k patě do černé... Ano, jsem melancholický blázen.
 Teď už dost divných řečí a přejdu k outfitu. Zaujaly mě věci z The xx merche potištěné "Xkem". Jenomže ty bych si nemohla dovolit koupit. Tak jsem se vydala po levných obchodech v našem "městě", abych sehnala obyčejné bílé tričko. Nejvíce mi vyhovovalo jedno z klučičího oddělení v Takku.  Vyprala jsem ho, pokreslila fixy na textil a originální tričko s "Xkem" bylo na světě.
 Pokud byste chtěli podrobný návod, nebo se zeptat na něco ohledně výroby, stačí napsat dotaz do komentářů. Není na tom ale nic těžkého. ;)








tričko - diy, kraťasy - H&M, náramky - diy, ostatní - původ neznámý (:D)






   


      

7 komentářů:

  1. Moc ti to sluší a moc se mi líbí tvůj blog.:) jsem follower, budu ráda, když i ty budeš mým.:)

    OdpovědětVymazat
  2. This is AMAZING! I LOVE that shirt and I also love The xx! Their music is so beautiful, really simple and calm but always carries strong emotions. The xx are just amazing, and I really love this shirt so much! I recently stumbled across your blog and I LOVE it! I love the layout to the content and everything in between! I am your newest, most avid follower, I look forward to reading your future posts. I would love it if you could perhaps follow me back too? Have a lovely day!

    Love from MISSIFFA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much :) Of course I'l follow you but you haven't followed me yet, so could you please do it? :)

      Vymazat
  3. psala jsi, že ti hodně vadí gramatické chyby a sama jednu uděláš, ale nevadí :))) jinak mezi mé oblíbené taky patří písnička Do You Mind? od The xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou (nic ve zlém)? ...asi jsem tupá, ale nemůžu nic najít...

      Vymazat
    2. jo, už vím...fixy jsou mužského rodu,omlouvám se :D

      Vymazat